Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Πολιτικές Αναλύσεις

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων- έκανε την ακόλουθη δήλωση

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη δημοσκόπηση της εταιρείας ερευνών "VPRC", που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" στις 2 Ιουνίου- έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη δημοσιοποίηση των τριών πρώτων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται μετά το καλοκαίρι - έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τα δημοσκοπικά αποτελέσματα του Βαρόμετρου Οκτωβρίου της "Public Issue" για λογαριασμό του "ΣΚΑΪ" και της "Καθημερινής"- έκανε την ακόλουθη...

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν στον τύπο την Κυριακή 6/11- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη νέα έρευνα της εταιρείας "Public Issue" για την "Καθημερινή" της Κυριακής 12 Ιουνίου- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

| Εγγραφές 1 έως 6 από 21 | Επόμενη » 1234 »|

Αναλαβε Δραση

Βοηθείστε την εκστρατεία μου

twitter facebook
 Γίνε εθελοντής       Λάβε μέρος   Διεδωσέ το   Διεδωσέ το